Etsitkö töitä

Savon Henkilöstöpalvelu on yläsavolainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys joka vuokraa ja rekrytoi henkilöstöä kaikille toimialoille aina teollisuudesta ravintola-alalle.

Tänä päivänä yhä useampi työnantaja rekrytoi uutta henkilöstöä henkilöstövuokrauksen kautta. Työnantajat etsivät kauttamme uransa alussa olevia työntekijöitä, sekä myös alansa ammattilaisia.

Tarkoituksenamme on auttaa sinua löytämään työpaikka, olipa sitten mielessäsi vakituinen, osa-aikainen, tilapäinen tai vaikkapa kesätyö. Noin puolet työsuhteistamme tähtää vakituiseen työhön.

Saamme päivittäin asiakkailtamme toimeksiantoja jotka täytämme suoraan työnhakijarekisteristämme avoimien hakemusten perusteella, joten tarvitsemme ehkä juuri sinua silloin.

Muistathan että kaikki palvelut työnhakijoillemme ovat aina ilmaisia, joten meille kannattaa jättää hakemus. Hakemuksen voit tayttää toimistollamme tai Internet-sivuillamme.

Täytä työhakemus nettisivuillamme hakemus osiossa ja varaa aika haastatteluun. Haastattelussa käymme yhdessä läpi hakemuksesi ja kartoitamme työllisyystilanteen ammattitaitosi ja osaamisesi mukaan.

Noudatamme aina asiakasyrityksen toimialan työehtosopimusta.

Lisätietoja saat soittamalla tai tulemalla käymään meillä.