Esittely

Savon Henkilöstöpalvelu on perustettu vuonna 2008 ja se toimii Fincon Metal Oy:n alaisuudessa, omalla aputoiminimellään.

Toiminta-ajatuksena työntekijöiden vuokraaminen paikallisille yrityksille. Toimintamme helpottaa yritysten kiirettä hoitamalla henkilöstön palkkaamisen sekä auttaa työnhakijoita löytämään oman alan työtä.

Rekrytointi

Toimimme aina henkilöstöä tarvitsevan yrityksen aikataulun mukaisesti. Joskus asiakasyritys on kartoittanut jo valmiiksi mille ajalle tarvitsee lisää henkilöstöä, mutta usein sattuu myös odottamattomia henkilöstön tarpeita mm. äkilliset sairauslomat, suuret tilaukset ja kiireet työmaalla. Pystymme toimimaan myös näissä kiiretapauksissa ja pyrimme täyttämään asiakasyrityksen henkilöstövajauksen lyhyelläkin varoitus ajalla, minkä mahdollistaa valmis työnhakija rekisterimme. Meillä on kymmeniä työntekijöitä jotka ovat työskennelleet kauttamme usean vuoden ajan eri työkohteissa Ylä-Savon alueella, ja satoja eri alojen osaajia jotka ovat valmiita lähtemään oman alansa työhön. Haastattelemme kaikki työntekijämme tarkoin, ja tarkastamme henkilöiden edellisen työhistorian, joka takaa että työntekijämme ovat ammattitaitoisia sekä motivoituneita.

Tässä pärjää kaikki

Tarkoituksena on saada tarjottua työntekijöille työtä jatkuvasti. Vaikka työsuhteet olisivatkin lyhempiä, olisi niitä tarjolla jatkuvasti. Yritykset taas voisivat tasoittaa ruuhkahuippua vuokraamalla meiltä työntekijän kiireiseksi ajaksi. Näin työntekijät voivat keskittyä olennaiseen eli tekemään oman alansa työtä eikä tarvitse työn ohessa miettiä, minnekähän seuraavaksi hakisin töihin. Yritysten taas ei tarvitse pyörittää kalliita kouluttamisia ja perehdyttämisiä vaan saavat valmiin työntekijän töihin. Yritykset eivät myöskään maksa sotu- ym. maksuja vaan kaikki sisältyy palvelun hintaan.